Spletna trgovina joco.si Razprodaja
Košarica: 0
Skupaj: 0,00 EUR
Traktorji
na blagajno >>Traktorje SOLIS proizvaja indijska multinacionalka Sonalika International Tractors Ltd., ki je tretji največji proizvajalec kmetijske opreme in traktorjev v Indiji, že od leta 1969. S svojimi proizvodi so prisotni v več kot 80 državah sveta ( Francija, Anglija, Španija, Nemčija, Benelux, Italija, Finska, ZDA, J. Amerika… ). Tesno so povezani z japonsko multinacionalko Yanmar, sodelujejo pa tudi z ostalimi proizvajalci kmetijske opreme in mehanizacije, kot so: Mitsubishi, Carraro, Bosch, Mita….
 
Z blagovno znamko Sonalika so prisotni na domačem indijskem trgu, z blagovno znamko SOLIS pa na ostalih tržiščih. V njihovem prodajnem programu so traktorji moči od  20 – 120 KM.
 
Traktorje SOLIS odlikuje izredna moč, nizka poraba goriva in izredno nizki stroški vzdrževanja, česar se bo razveseli vsak uporabnik traktorja SOLIS.
Vsi rezervni deli so zagotovljeni. Prav tako vam lažja popravila zagotovimo tudi v delavnici Prevozništva Joco. za ostala popravila pa poskrbijo v servisni delavnici v Gorenju.