Spletna trgovina joco.si Razprodaja
Košarica: 0
Skupaj: 0,00 EUR
Prevozništvo
na blagajno >>


Praznujemo 20 let

Prevozništvo Joco v letošnjem letu praznuje svoj 20. rojstni dan.
Od leta 1997, ko smo ustanovili podjetje Joco se je marsikaj spremenilo. Najprej smo se začeli ukvarjali predvsem z individualnimi prevozi in imeli le nekaj vozil, nato smo zaradi večjih potreb na trgu začeli širiti vozni park in pričeli izvajati še z mednarodni transport. 
Danes je podjetje Prevozništvo Joco d.o.o. srednje veliko podjetje z več kot 45 zaposlenimi ljudmi, ki uspešno skrbi, da so naše stranke zadovoljne in da lahko zagotavljamo širok razpon storitev, ki jih opravljamo kvalitetno, zanesljivo in dosledno.
Poleg transporta in najema kombijev vam nudimo tudi skladiščenje blaga, prodajo traktorjev in kmetijske mehanizacije, vabimo pa vas tudi na okusno kavo in ostale pijače v naš NAOMI bar.
Vse o naših dogodkih in novostih, si lahko preberete tudi na našem FB profilu!

V petek 16. junija 2017 od 18. ure dalje, vas vabimo, na praznovanje našega 20. rojstnega dne, ki bo pred prostorom Prevozništva Joco, na Tržaški cesti 23 v Mariboru. Celi dan vas bomo razvajali z akcijami cenami pijač, potekala bo nagradna igra rafinerije Win.
Od 18. ure dalje bo za zabavo skrbel ansambel Klapovuhi, s srečanjem vseh zaposlenih in otvoritvijo prenovljenih prostorov v 1. nadstropju našega podjetja, vmes vas vabimo na snemanje TV oddaje Polka in majolka
in na finale tekmovanja harmonikarjev za veliko nagrado Prevozništva Joco, do poznih ur pa se bo nadaljevala zabava z ansamblom Klapovuhi.
Poskrbeli bomo za razna presenečenja, nagradne igre in za pravo zabavo. Poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo. Vstopnine ni! Vabljeni!