Spletna trgovina joco.si Razprodaja
Košarica: 0
Skupaj: 0,00 EUR
Prevozništvo
na blagajno >>


Z vami že 21 let

DAN ODPRTIH VRAT PREVOZNIŠTVA JOCO 2018
Tudi letos bomo odprli vrata za vse tiste, ki bi radi podrobneje spoznali naše podjetje. 20.,21. in 23 aprila bo zato pri nas zelo veselo. na Tržaški 23 vam bomo predstavili dejavnosti podjetja Joco d.o.o., predstavili vam bomo traktorje Solis in kmetijsko mehanizacijo naših poslovnih partnerjev. Postregli vam bomo s pestrim kulturnim in zabavnim programom. V našem baru Naomi, pa bomo poskrbeli, da ne boste lačni ali žejni.
Več o dnevu odprtih vrat... kmalu!


Prevozništvo Joco...

...se je ustanovil leta 1997. Najprej smo se začeli ukvarjali predvsem z individualnimi prevozi in imeli le nekaj vozil, nato smo zaradi večjih potreb na trgu začeli širiti vozni park in pričeli izvajati še z mednarodni transport. 
Danes je podjetje Prevozništvo Joco d.o.o. srednje veliko podjetje z več kot 45 zaposlenimi ljudmi, ki uspešno skrbi, da so naše stranke zadovoljne in da lahko zagotavljamo širok razpon storitev, ki jih opravljamo kvalitetno, zanesljivo in dosledno.
Poleg transporta in najema kombijev vam nudimo tudi skladiščenje blaga, prodajo traktorjev in kmetijske mehanizacije, vabimo pa vas tudi na okusno kavo in ostale pijače v naš NAOMI bar.
Vse o naših dogodkih in novostih, si lahko preberete tudi na našem FB profilu!
V petek 16. junija 2017 smo praznovali 20 letnico našega podjetja!
Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem prijateljem, poslovnim partnerjem in ostalim, ki ste kakorkoli pomagali pri razvoju in obstoju našega podjetja.
S tem videom pa bi se radi zahvalili vsem, ki ste nam v 20. letih stali ob strani!

Izdelava spota VideoMZ