Spletna trgovina joco.si Razprodaja
Košarica: 0
Skupaj: 0,00 EUR
Traktorji
na blagajno >>


SOLIS

 
   

Najbolj ugodna cena traktorjev!

Podjetje PJ AGRO, ki deluje pod okriljem Prevozništva Joco, je zastopnik za najbolj razširjeno, traktorsko znamko SOLIS.
Pri nas boste našli veliko izbiro traktorjev Solis in ostale kmetijske mehanizacije.
Pričakujemo vas, da nas obiščete na Tržaški 23 v Mariboru (stavba bivše Elektokovine), kjer se bomo potrudili, da boste našli traktor po svojih željah. Traktor vam po želji pripeljemo tudi na dom.

Nudimo vam tud možnost financiranja do 7 let.
 
Pokličete nas lahko tudi na telefonsko številko 041735521.

 


URSUS


            

URSUS SE VRAČA - VEČJI IN MOČNEJŠI

URSUS se ponaša z več kot 120 letno tradicijo razvoja mehanizacije poljskega kmetijstva, z zbiranjem izkušenj in gojenjem industrijske tradicije, na podlagi nacionalnega kapitala. URSUS je ​​nedvomno najstarejša poljska blagovna znamka vozil, strojev in naprav, izdelanih za potrebe kmetijstva.
Vodilna nota podjetja je proizvodnja in prodaja traktorjev in kmetijskih strojev. Glavna ideja podjetja je proizvodnja različnih kmetijskih strojev in naprav, označenih z evropsko kakovostjo izvedbe.
Trenutno so njihove aktivnosti usmerjene v promocijo blagovne znamke URSUS, tako na Poljskem, kot tudi na izvoznih trgih.
S svojimi proizvodi Ursus želi izpolniti pričakovanja in potrebe vseh generacij kmetov, ter združiti odlično tradicijo s sodobnostjo in visoko kakovostjo.